page_banner

O le u'amea fa'amae'a fa'auma a Saina na pa'ū maualalo i le tausaga

Sa auina atu e Saina le 4.5 miliona tone o oloa u’amea ua mae’a ia Oketopa, i lalo i le isi 423,000 tone po o le 8.6% i le masina ma maua ai le aofa’i aupito maualalo i masina ta’itasi i le tausaga nei, e tusa ai ma le fa’asalalauga lata mai a le Ofisa o Tiute a le atunu’u (GACC) i luga. Novema 7. E oʻo atu ia Oketopa, ua faʻaitiitia le faʻatau atu o uʻamea a Saina mo le fa masina sosoo.
O le fa’aitiitia o uta i fafo i le masina na te’a nei, na fa’aalia ai le fa’aletonu o faiga fa’avae a le malo tutotonu i le fa’atauina atu o oloa u’amea ua mae’a, o lo’o iai se a’afiaga, o le fa’aaliga lea a le au maketi.

"O le matou uta o Oketopa na paʻu i le isi 15% mai ia Setema ma e naʻo le tasi vaetolu o le averesi o le aofaʻi o masina i le afa muamua o lenei tausaga," o le tala lea a se faʻatau oloa faʻatau oloa mafolafola e faʻavae i Sasaʻe Sasaʻe o Saina, ma faʻaopoopo mai e ono faʻaitiitia le tele o Novema. .

Na ta‘ua e ni nai fale u‘amea a Saina i lalo o le suesuega a Mysteel, ua faaitiitia le aofa‘i o oloa e auina atu i fafo pe le‘i sainia foi ni oka e auina atu i fafo mo le lua masina o lumanai.

“O le tone na matou fuafua e sapalai atu i le maketi i totonu o le masina nei ua uma ona faʻaititia ona o le faʻaogaina o paʻu e puipuia ai le siosiomaga, o lea e leai ai se matou fuafuaga e lafo a matou oloa i fafo,” o le faʻamatalaga lea a se tasi o mill i North China.

Ua tali atu le au fai u'amea ma le aufaioloa a Saina i le valaau a Beijing e faaitiitia oloa e auina atu i fafo - o u'amea faapisinisi aemaise lava - ina ia sili atu le faamalieina o manaoga i totonu o le atunuu ma faaitiitia ai le kasa ma le filogia o le ea e mafua mai i le gaosiga o u'amea, o se kamupani faatau atu uamea tele e faavae i Saina i Sasae. matauina.

“Ua faasolosolo malie lava ona sui a matou pisinisi mai le uamea e auina atu i fafo i oloa faaulufale mai, aemaise lava o oloa faaulufale mai o u’amea e le’i mae’a, ona o le tulaga lea ua i ai ma e tatau ona tatou fetuutuunai i ai mo le atina’e gafataulimaina,” o lana faaaliga lea.

Faatasi ai ma le masina o Oketopa, o le aofaʻi o oloa faʻatau atu a Saina i totonu o le sefulu masina muamua na oʻo atu i le 57.5 miliona tone, o loʻo siitia pea i le 29.5% i le tausaga, e ui o le tuputupu aʻe na faʻagesegese nai lo le 31.3% ia Ianuari-Setema.

A'o oloa faaulufale mai uamea ua mae'a, o le tone mo Oketopa na o'o atu i le 1.1 miliona tone, i lalo i le 129,000 tone poo le 10.3% i le masina.O le fa'ai'uga o le masina na te'a nei o lona uiga o le aofa'i o oloa fa'aulufale mai ia Ianuari-Oketopa na fa'aitiitia i le 30.3% i le tausaga i le 11.8 miliona tone, pe a fa'atusatusa i le pa'u o le tausaga i le 28.9% ia Ianuari-Setema.

I le tulaga lautele, o oloa faaulufale mai a Saina, aemaise lava o semis, o loʻo tumau pea le malosi i le lotolotoi o le faʻaitiitia o le gaosiga o uʻamea.O le pa'ū i luga ole tausaga na mafua ona o le maualuga o le 2020 ina ua naʻo Saina na faʻatau le tele o oloa uʻamea i le lalolagi, faʻafetai i lona vave toe faʻaleleia mai le COVID-19, e tusa ai ma faʻamatalaga maketi.


Taimi meli: Nov-17-2021